برنامه‌ریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا ۱۴۰۴

سیدحسن مهدی در جمع خبرنگاران گفت: در هر ماه به طور متوسط دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان کرمان صورت می‌گیرد و روزانه ۱۷۰ تن تولید گوشت مرغ داریم.

وی افزود: با برنامه‌ریزی سه ماه گذشته، این عدد به سه میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در دی ماه افزایش یافت و پیش بینی می‌شود قریب به سه میلیون جوجه‌ریزی در بهمن ماه داشته باشیم؛ زیرا در آستانه سال جدید و ماه مبارک رمضان قرار داریم و اقبال بیشتری برای تولید در این بخش وجود دارد.

مهدی با تاکید بر لزوم حمایت لازم در تامین نهاده‌های دامی و مدیریت بازار بیان کرد: نیاز استان کرمان روزانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن گوشت مرغ است که برای رسیدن به این عدد، در ماه به حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی نیاز است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد نیاز گوشت مرغ از استان‌های همجوار تامین می‌شود و با برنامه‌ریزی انجام شده، امیدواریم سال آینده در فضای بهتری در تامین گوشت مرغ استان قرار بگیریم و تولید به ۹۰ درصد برسد و سال ۱۴۰۴ در تامین گوشت مرغ استان خودکفا شویم.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ۶۲۰ واحد مرغ گوشتی دارای پروانه با ظرفیت ۱۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم، اما به دلیل پروتکل بخش بهداشتی و دامپزشکی، حداقل ۲۸ درصد ظرفیت جوجه‌ریزی واحد‌ها فعال است، زیرا شرایط اقلیمی تاثیر دارد و مرغ‌های ما دچار عفونت تنفسی می‌شوند

مهدی با بیان اینکه باید فضای بستر تولید، توسعه پیدا کند، گفت: وقتی فضای ۱۵ میلیون جوجه‌ریزی فراهم شود، به خودکفایی خواهیم رسید.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی و تاکید وزیر جهاد کشاورزی برای صادرات در همه استان‌هاست و باید در این زمینه برنامه‌ریزی لازم و تولید کیفی گوشت مرغ انجام شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان بیان کرد: نکته مهم در ثبات تولید گوشت مرغ، تامین به موقع نهاده‌های دامی، قیمت مناسب جوجه یک روزه و بازار مصرف است. ضمن اینکه برنامه‌ریزی کلان به عهده اتحادیه نیست و به عهده مدیریت کلان و وزارتخانه است و اگر تامین نهاده، تامین جوجه و بازار هر کدام دچار چالش شود، دچار تولید سینوسی خواهیم شد.

وی اظهار کرد: قطعا در پی هر چالش اگر خلاقانه عمل کنیم، فرصت‌های خوبی خواهیم داشت و باید در این عرصه تلاش کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان در ادامه با اشاره به اهمیت تولید تعریف مرغ سبز افزود: در دنیا، تعریف مرغ سبز به معنی تولید گوشت مرغ با وزن ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم است که به عنوان سالم‌ترین مرغی که کمترین چربی و مواد زائد را دارد، شناخته می‌شود.

مهدی تصریح کرد: مردم نسبت به مرغ سایز آگاهی لازم را ندارند و مرغ با وزن کمتر از ۱۵۰۰ گرم را ناسالم می‌دانند؛ لذا باید فرهنگ سازی انجام و آرام آرام تولید و مصرف مرغ سایز صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه در فرآیند تولید گوشت مرغ، هورمون نداریم، گفت: مرغ در فرآیند تولید، واکسن و آنتی بیوتیک دریافت می‌کند و هورمون‌ها اقلام گرانی برای تولید هستند و به صرفه نیست از آن استفاده کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان تصریح کرد: مرغ قبل از کشتار توسط مسئول فنی و دامپزشکی نمونه‌برداری و آزمایش می‌شود و تا زمانی که بقایای دارو در بدن پرنده هست، اجازه کشتار داده نمی‌شود.

وی افزود: ۱۱ شرکت تعاونی زیرمجموعه اتحادیه مرغداران شمال استان کرمان هستند و تعاونی‌های قوی در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان و سیرجان داریم که بیش از ۶۵ درصد مرغ استان را تولید و عرضه می‌کنند.

مهدی بیان کرد: بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد زنجیره تولید گوشت مرغ نیاز است و تصمیم گرفتیم از طریق غیرمالکی زنجیره را تامین کنیم و در این راستا اقدامات مختلفی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ما در حوزه تامین امنیت غذایی کار می‌کنیم، افزود: گاهی به دلیل مسائل مدیریتی، تولیدکننده و مردم دچار مشکل می‌شوند که با کمی تدبیر و دوراندیشی می‌توان آن را حل کرد؛ تشکل‌ها و سازمان جهاد کشاورزی پای کار هستند، اما تولیدکنندگان با مشکلات بسیار زیاد کار می‌کنند و می‌توانیم با برنامه‌ریزی ملی و منطقه‌ای مشکلات را حل کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: سومین نشست بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور کشور را ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه جاری در کرمان برگزار خواهیم کرد.

وی ارتقاء سطح آگاهی مدیران و کارشناسان فنی فعال در صنعت طیور گوشتی براساس آخرین دستاورد‌های ملی و بین المللی، تعامل و هماهنگی بیشتر برای برنامه‌ریزی هدفمند و بهتر در راستای تولید گوشت مرغ منطقه و کشور، بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور در جنوبشرق، اقتصاد مرغ سایز و تاثیر آن در بخش تولید و بازار، اهمیت تولید جوجه یک روزه سالم و برنامه‌ریزی تولید در این بخش، بهسازی و نوسازی برای ارتقاء سطح بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید را از اهداف این نشست عنوان کرد.



برنامهریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا ۱۴۰۴

برنامهریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا ۱۴۰۴

برنامه ریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا 1404

برنامه ریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا 1404
برنامهریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا ۱۴۰۴

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد
www.isna.ir › استان ها › کرمان

از تولید سینوسی مرغ جلوگیری نمایند/ کرمان میزبان فعالان ... - خبربان

از تولید سینوسی مرغ جلوگیری نمایند/ کرمان میزبان فعالان ... - خبربان
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد نیاز گوشت مرغ از استانهای همجوار تامین میشود و با برنامهریزی انجام شده، ...

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد
برنامه ریزی استان کرمان برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ تا 1404

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد

ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد
www.ghatreh.com › news › برنامه-ریزی-استان-کرمان...

برگزاری نشست بررسی چالشها و فرصتهای صنعت طیور گوشتی کشور ...

برگزاری نشست بررسی چالشها و فرصتهای صنعت طیور گوشتی کشور ...
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: در حال حاضر 30 درصد نیاز گوشت مرغ از استان های همجوار تامین می شود و.

مسئولان با تامین به موقع نهادهها، از تولید سینوسی مرغ جلوگیری نمایند

مسئولان با تامین به موقع نهادهها، از تولید سینوسی مرغ جلوگیری نمایند
ایجاد زنجیره تولید مرغ در کرمان بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد

ایسنا - استان ها - ISNA

ایسنا - استان ها - ISNA
sahebkhabar.ir › news › ایجاد-زنجیره-تولید-مرغ-در-ک...
منبع خبر : yjc.ir